Wie ben ik?

De lessen

foto's

Links

Wat anderen zeggen

Colofon

startpagina

 

De lessen:

 

Zowel kinderen als volwassenen kunnen lessen bij mij volgen. Pianolessen geef ik op verschillende niveaus. Diverse stijlen komen aan bod: klassiek, jazz, blues, songs. Samenspelen is ook een belangrijk onderdeel, evenals akkoordenleer.         Blokfluitles geef ik alleen aan beginners.

Graag wil ik elke leerling persoonlijk benaderen en stimuleren. Ik speel zoveel mogelijk  in op zijn of haar mogelijkheden en muziekkeuze. Plezier in het musiceren vind ik heel belangrijk. 

Mijn motto is: muziek leren doe je met plezier!

Ik geef individueel pianoles. Voor blokfluit geldt dat leerlingen zowel individueel als in een groepje van twee les kunnen krijgen. Het is mogelijk dit te veranderen gedurende het seizoen.    

Iedereen begint altijd met een gratis proefles. Dit is om kennis met elkaar te maken en met de manier waarop ik les geef.

 

De lessen worden bij mij aan huis (Beijum) gegeven op een Steinway piano. Ook is het mogelijk online lessen te volgen.  De lessen hebben  in overleg met de leerling een open karakter: hij of zij kan ook iemand meenemen....