Wie ben ik?

De lessen

foto's

Links

Wat anderen zeggen

Colofon

startpagina

 

De lessen (vervolg):

 

De leerlingen schaffen de lesmethode zelf aan. Ik heb een voorkeur voor de methodes van Alfred en Bernie Vane. Gebruik van andere methoden is uiteraard bespreekbaar!

Andere boeken kunnen geleend worden uit mijn omvangrijke collectie. Ook heb ik bekende en/of moderne liedjes bewerkt voor mijn leerlingen.

De lesduur en frequentie van de lessen worden vastgesteld in overleg met de leerling. Hierin zijn verschillende mogelijkheden.

De tarieven zijn afhankelijk van de lesduur. (tarieven 2022)

Een leerling onder de 21 jaar, die elke week 20 minuten individueel les krijgt, betaalt E. 38,50 per maand. Een leerling vanaf 21 jaar die één keer per 14 dagen individueel 30 minuten les neemt betaalt E. 34,50 per maand (inclusief BTW).  Per 1 september 2022 worden genoemde prijzen met 50 cent verhoogd.

 Bel gerust voor meer info:  06 - 19 464 632

De kinderen kunnen twee keer per jaar deelnemen aan een voorspeeluur en de volwassenen één keer per jaar. Deze optredens vinden plaats in huiselijke, gezellige sfeer en in kleine groepjes. Het doel is om het voorspelen te ervaren en oefenen en contact te hebben met ouders en medeleerlingen. Kijk maar eens onder "wat anderen zeggen" hoe dit wordt ervaren!!De vakanties lopen parallel aan de basisschoolvakanties. In de maanden juli en augustus wordt er geen lesgeld berekend.